Over amary

Wie we zijn

Wij zijn experts in ons vakgebied, we werken graag samen omdat we ervan overtuigd zijn dat wij zo onze klant maximaal kunnen versterken.

De oprichter en het gezicht van Amary is Bernadette Claes. 

Verander-deskundige, zeer ervaren bemiddelaar, analist & ondersteuner van teams, management/leidinggevenden en sterkhouders. Onafhankelijk gecertificeerd adviseur psychosociale wetgeving en erkend sociaal bemiddelaar.

Wat Bernadette in haar 20 jaar actief zijn als verander-deskundige in de social profit en de profit geleerd heeft, is om vanuit een absoluut niet oordelende basishouding en met de twee voeten op de grond goed te horen wat mensen nodig hebben, welke belangen zij te dienen hebben vooraleer naar uitwegen te werken. Zij is van nature een bruggenbouwer die chaos snel tot de kern kan herleiden. En haar achtergrond als agoog (master veranderkunde) helpt haar om steeds een goede balans te vinden tussen de analyse, het menselijke en dat wat vanuit realistisch standpunt in een verandertraject wel of niet haalbaar is.

Voor onze klant

We werken aan een duurzaam contact met onze klant.

Dit betekent effectief: contacteer ons en we staan snel klaar met in de eerste plaats raad en vervolgens daad.

Na een eerste opdracht weet u dat u op ons kan bouwen. En zo leren we u als klant stilaan ook erg goed kennen.

Als klant werkt u graag met ons, weet u onze expertise, onze deontologie en discretie te waarderen en ervaart u dat u op ons kan vertrouwen.

Enkele boeiende groeiende klanten