Over amary

Wie we zijn

Wij zijn experts in ons vakgebied, we werken graag samen omdat we ervan overtuigd zijn dat wij zo onze klant maximaal kunnen versterken.

De oprichter en het gezicht van Amary is Bernadette Claes. 

Verander-deskundige, zeer ervaren bemiddelaar, analist & ondersteuner van teams, management/leidinggevenden en sterkhouders. Onafhankelijk gecertificeerd adviseur psychosociale wetgeving en erkend sociaal bemiddelaar.

Wat Bernadette in haar 20 jaar actief zijn als verander-deskundige in de social profit en de profit geleerd heeft, is om vanuit een absoluut niet oordelende basishouding en met de twee voeten op de grond goed te horen wat mensen nodig hebben, welke belangen zij te dienen hebben vooraleer naar uitwegen te werken. Zij is van nature een bruggenbouwer die chaos snel tot de kern kan herleiden. En haar achtergrond als agoog (master veranderkunde) helpt haar om steeds een goede balans te vinden tussen de analyse, het menselijke en dat wat vanuit realistisch standpunt in een verandertraject wel of niet haalbaar is.

Zij gelooft in een brede benadering van individuele en collectieve verandervraagstukken. Binnen complexe verandertrajecten vindt zij het belangrijk om helderheid in mogelijke chaos te brengen door verbanden te leggen en kennis en energie in te zetten waar deze gepast is (systeem- en matrixdenken, people management). Vanuit haar rijke bagage binnen zowel interne als externe rollen in de social profit en profit heeft ze doorheen de tijd veel mogen leren van voorbeeldfiguren, vergaarde ze een brede kennis en heeft ze tegelijkertijd goed leren aanvoelen wat een specifieke context nodig heeft. Bernadette slaagt erin stevige materie te vereenvoudigen en vergeet hierbij niet toegankelijk te zijn en te blijven doorheen een volledig verandertraject. Ze vindt het van wezenlijk belang dat iedereen met zijn/haar stem bij haar terecht kan en tegelijkertijd stimuleert ze medewerkers om wel degelijk mee op de trein van verandering te springen. Indien dit voor sommigen, om welke reden dan ook, niet lukt heeft ze oog voor het hierop volgend traject en zet ze dit met de nodige zorgzaamheid ook in.

Voor onze klant

We werken aan een duurzaam contact met onze klant.

Dit betekent effectief: contacteer ons en we staan snel klaar met in de eerste plaats raad en vervolgens daad.

Na een eerste opdracht weet u dat u op ons kan bouwen. En zo leren we u als klant stilaan ook erg goed kennen.

Als klant werkt u graag met ons, weet u onze expertise, onze deontologie en discretie te waarderen en ervaart u dat u op ons kan vertrouwen.

Enkele boeiende groeiende klanten