Diensten

Coaching & Screening

Je leerflexibiliteit vergroten, levert altijd op

 

Coaching

Coaching (middle)management / leidinggevenden

Doel van deze coaching is steviger in leidinggevende schoenen staan: correct innemen van de leidinggevende positie, bewust omgaan met impact, groeien in sterke communicatie, leidinggevende maturiteit en in management denken. Uiteindelijk leren ze vlot schakelen tussen helicopterview (top) en groundview (medewerkers) to get things done!

EAP Coaching (Employee Assistance Program)

Ondersteunings- en verstevigingstraject voor sterkhouders binnen het bedrijf die op hun grenzen komen omwille van verhoogde, niet te vermijden, druk. Zij mogen niet wegvallen! Medewerker wordt gedurende 6 maanden intensief mee gedragen, onze hulplijn is voor hen
steeds beschikbaar.

Ability traject

Langdurig ondersteuningstraject tijdens acuut ernstige of chronische ziekte van een medewerker. We ontzorgen de werkgever door onze betrokken brugfunctie: Klankbord, aanvaarding ziekteproces begeleiden, afstemmen werkritme-taakinhoud-overdrachten, bijstand in communicatie tussen werkgever en werknemer, … .

Coaching bij ontslag

Kortdurende coaching na ontslag helpt de medewerker om gezond afstand te nemen en zich te focussen op zijn/haar toekomst. Bijzonder hoe medewerkers, ondanks de moeilijke boodschap, hun voormalige werkgever vaak dankbaar zijn om hen in deze moeilijke fase te helpen schakelen. Indien gewenst ondersteunen we de overschakeling naar loopbaanbegeleiding.

Overige coaching op aanvraag

Soft Skill Screening

High-potentiality groeit pijlsnel aan belang binnen performante organisaties en bedrijven. Succesvol wordt je als bedrijf, als organisatie niet enkel meer op basis van de vakkennis en kunde van je medewerkers. De aanwezigheid van de zogenaamde soft skills bij je sterkhouders is een belangrijke voorspeller voor succes en groei.

We hebben het hier over:

Adaptability
Culture add
Collaboration
Leadership
Growth potential
Prioritization

Wanneer is een soft skills screening van toegevoegde waarde?

Je vraagt je af of een leidinggevende, los van reeds bewezen operationele kwaliteiten, het in zich/haar heeft door te groeien.

Je twijfelt bij een op cv goede kandidaat, dan is de inschatting van de achterliggende belangen en soft skills een belangrijke decisionmaker.

Je wil jouw toekomstig intellectueel kapitaal, jouw young high potentials, in je bedrijf houden. Met een soft skill screening krijg je een duidelijk zicht op hun groeimarges.